Alles over de nieuwe iPhone 8 of iPhone 7s

Internet staat al vol met allerlei speculaties over de nieuwe iPhone 8. Wat voor specificaties en mogelijkheden gaat deze nieuwe topper van Apple allemaal krijgen? In dit artikel proberen wij je een informatie te geven over de nieuwe iPhone 8 wat wij tot nu toe weten.

We spreken in dit artikel over de iPhone 8 maar het kan ook prima een iPhone 7s worden als opvolger van de huidige iPhone 7.

Nieuw OLED-display in de iPhone 8

Volgens geruchten van analisten heeft Apple een deal gemaakt met Samsung om OLED-schermen te leveren voor de nieuwe iPhone. OLED is de opvolger van LCD en is niet alleen scherper maar ook nog eens aanzienlijk energiezuiniger. Dit laatste is met name belangrijk om ervoor te zorgen dat gebruikers langer gebruik kunnen maken van een opgeladen accu.

iPhone 8 krijgt een volledig nieuw uiterlijk

Dit vinden wij persoonlijk altijd het spannendste onderdeel en hopen er eigenlijk elke keer op. Een nieuw uiterlijk van de iPhone is altijd erg spannend, helaas heeft de iPhone 7 nagenoeg hetzelfde uiterlijk design gehouden als z’n voorganger. De verwachtingen zijn nu dat de nieuwe iPhone 8 volledig re-design krijgt. Hieronder een aantal plaatjes van de verwachtingen omtrent het design.

 

Nieuwe iPhone 8 krijgt draadloos opladen

Het bedrijf Energous heeft aangegeven dat het samenwerkt met Apple voor de techniek die nodig is voor draadloos opladen. Het bedrijf Energous gaat eind 2017 een nieuwe techniek voor draadloos opladen onthullen die het instaat stelt om een iPhone op te laten als het binnen een bereik van 5 meter van een oplader is. Dit zou een prachtige toevoeging zijn aan de nieuwe iPhone 8. Echter is deze informatie niet officieel onthult en blijven het tot nu toe alleen nog maar geruchten.

Waarschijnlijk komt er een 3e variant: iPhone 8 Pro

Ook spelen er geruchten dat Apple een derde versie van de iPhone 8 gaat onthullen. Naast de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zal Apple een iPhone 8 Pro gaan onthullen met een aluminium achterkant van roestvrij staal. Naast deze bijzondere en nieuwe achterkant krijgt het scherm gebogen randen wat we op dit moment al zien bij de Samsung Edge series.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *